Vervangen statische no-breakunit, batterij- en filterkast, 80 - 400 kVA

Omschrijving

Omschrijving
De complete no-breakinstallatie bestaat uit een statische no-breakunit, batterij- en filterkast. De statische no-breakunit heeft een nominale ingang van 400 V, 50 Hz, 3-fase + N en een nominale uitgang van 400 V ± 1%, 3-fase + N, 50 Hz ± 0,5%.
De batterijkast bestaat uit batterijen welke in 4 ketens zijn geplaatst en voorzien van een batterijschakelaar. De batterijen zijn onderhoudsvrij, autonomietijd bedraagt 600 seconden.
De filterkast bestaat uit een filter voor de reductie van de hogere harmonische vervuiling in het voedingssysteem naar de no-breakunits alsmede verbetering van de cos phi.
De installatie bestaat uit het leveren en aanbrengen van bekabeling onderling tussen no-breakunit en batterijkast en tussen no-breakunit en filterkast met een maximumlengte van 10 m.
Het testen en inbedrijfname van de diverse onderdelen vindt plaats in samenhang met de statische no-breakunit.

Tabel

Vermogen in kVAGarantieperiode batterijkast in jarenKosten per stuk
80 7 x,xx
10 x,xx
100 7 x,xx
10 x,xx
120 7 x,xx
10 x,xx
160 7 x,xx
10 x,xx
200 7 x,xx
10 x,xx
300 7 x,xx
10 x,xx
400 7 x,xx
10 x,xx

Inclusief

  • leveren en plaatsen van de onderdelen.

Afbeeldingen

Toelichting

Er zijn geen toelichtingen.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Jan van den Brink de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.