Isolatie voor gekoelde waterleidingen

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
Dampdichte isolatie voor gekoelde waterleidingen, waarbij de dikte oplopend is van 9,5 mm tot 16 mm bij diameters van 6 mm tot 159 mm. Deze isolatie is geschikt bij bedrijfstemperaturen van -50 °C tot +110 °C, behalve als het geheel verlijmd wordt, dan geld een maximun van 85°C. Deze isolatie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag.

Tabel

Isolatiedikte in mmLeidingdiameter in mmPrijs per m
11,0 12 x,xx
11,5 15 x,xx
12,0 22 x,xx
12,5 28 x,xx
13,0 35 x,xx
13,5 42 x,xx
48 x,xx
14,0 60 x,xx
76 x,xx
14,5 89 x,xx
15,0 114 x,xx
15,5 140 x,xx

Afbeeldingen

Toelichting en condities


'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


Algemene prijscondities

De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


Algemene condities richtprijzen materialen

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Jan van den Brink de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.