Plaatmateriaal, cementgebonden houtvezelplaat

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
Standaardafmetingen 2.600 x 1.250 mm en 3.100 x 1.250 mm, franco bij levering bij een afname van 25 ton. Bij minder dan 25 ton wordt er vrachttoeslag berekend. De platen worden geleverd op wegwerppallets in krimpfolie.

Tabel

Dikte in mmPrijs per m2
Ongeschuurd
8 x,xx
10 x,xx
12 x,xx
16 x,xx
18 x,xx
20 x,xx
22 x,xx
24 x,xx
28 x,xx
32 x,xx
36 x,xx
40 x,xx

Afbeeldingen

Toelichting en condities


'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


Algemene prijscondities

De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


Algemene condities richtprijzen materialen

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Marco van Lienden de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.