Regelkast, verwarmings- en luchtbehandelingsinstallatie

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
De regelkast is een plaatstalen wandkast en geschikt voor veel voorkomende, kleine verwarmings- en luchtbehandelingskasten. De kast is voorzien van een touchpanel, hoofdschakelaar, voeding, schakelmateriaal en alle andere noodzakelijke componenten. Per kast is er een toevoer- en afvoerventilator max 2,2 kW, verwarmer, mengluchtsectie of warmtewiel en een circulatiepomp verwarmer opgenomen. Tevens is er per radiatorgroep een servomotor, ruimtetemperatuuropnemer, afsluiter, aanlegtemperatuur en overwerktimer opgenomen en zijn er als veldapparatuur meegenomen een servomotor, buitenluchtaanzuigtemperatuur, buitenluchtklep, afvoerluchtklep, ruimtetemperatuuropnemer, afsluiter, inblaastemperatuur, drukverschilschakelaar en een vorstthermostaat.
De toegepaste regelapparatuur is geschikt voor het uitlezen en bedienen op afstand op uw laptop, tablet of smartphone.

Tabel

Aantal ketelsAantal radiatorgroepenPrijs per stuk
1 1 x,xx
2 x,xx
2 4 x,xx

Inclusief

  • regelkast;
  • engineering software;
  • veld en regelappartuur in de regelkast;
  • aansluiten bekabeling op de regelkast.

Exclusief

  • bekabeling en aansluiten bekabeling op de regelkast;
  • ketelbranderregelingen;
  • éénmalig in bedrijf stellen installatie.

Afbeeldingen

Toelichting en condities


'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


Algemene prijscondities

De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


Algemene condities richtprijzen materialen

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Jan van den Brink de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.