Renovatie dakelement, op bestaand dakbeschot, hellend dak, PIR isolatie

Omschrijving

Omschrijving
Dakisolatie welke opgebouwd is uit binnen- en buitenbekleding van aluminium meerlagen complex met een kern van PIR hardschuim, welke rechtstreeks op het bestaande dakbeschot kan worden aangebracht. De elementen hebben een breedte van 1.200 mm en zijn te leveren in de lengte 4.800 mm.

 

Tabel

Rc-waarde in m2.K/WElementdikte in mm, exclusief tengelPrijs per m2
2,0 40 x,xx
2,5 56 x,xx
3,0 70 x,xx
3,5 80 x,xx

Exclusief

  - bevestigingsmiddelen;   - toeslag vrachtkosten.

  Afbeeldingen

  Toelichting en condities


  'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


  Algemene prijscondities

  De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


  Peildatum

  Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


  Algemene condities richtprijzen materialen

  Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

  Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

  De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

  Reageren

  Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Marco van Lienden de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


   Dit is een verplicht veld


   Dit is een verplicht veld   Dit is een verplicht veld

  Verplicht Dit is een verplicht veld.