Renovatie dakelement, op bestaand dakbeschot, hellend dak, PIR isolatie

Omschrijving

Omschrijving
De isolerende renovatie elementen zijn geschikt voor het na-isoleren van hellende daken welke rechtstreeks op het bestaande dakbeschot kan worden aangebracht. Dakisolatie is opgebouwd uit binnen- en buitenbekleding van een dampdichte laminaat, met een kern van PIR-hardschuim. De elementen hebben een breedte van 1.220 mm. Lengte op maat op aanvraag tussen 2.000 en 8.000 mm. De elementen met een Rc-waarde van 1,5, 2,0, 2,5, 3,0, 3,5 en 4,0 hebben ook een standaard lengte van 5.400 mm.

Tabel

Rc-waarde in m2.K/WElementdikte in mm, exclusief tengelPrijs per m2
1,5 29 x,xx
2,0 40 x,xx
2,5 51 x,xx
3,0 63 x,xx
3,5 74 x,xx
4,0 85 x,xx

Exclusief

  • bevestigingsmiddelen;
  • toeslag vrachtkosten.

Afbeeldingen

Toelichting en condities


'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


Algemene prijscondities

De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


Algemene condities richtprijzen materialen

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Marco van Lienden de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.