Zonwerend HR+ glas, isolerend, dubbel, gekleurd gehard - blank

Omschrijving

Omschrijving
Isolerend zonwerend HR+ glas, 15 mm luchtspouw, U-waarde = 1,1 W/(m2.K).
De U-waarde wordt in dit geval bepaald door de low-E coating op de tegenruit van de zonwerende ruit. Bij een spouw van 15 is de U-waarde 1.1 W(/m2.K). Het is ook mogelijk de 'one' als tegenruit te nemen, de U waarde zal dan iets veranderen. Zonne-energie, die aan de basis ligt van de inwendige oververhitting, wordt buiten het gebouw gehouden, terwijl er toch veel natuurlijk licht doorgelaten wordt.
Glasopbouw: buitenzijde gekleurd gehard glas - spouw - binnenzijde blank glas.
Het * geeft de plaats van het metaallaagje aan.

Uitgangspunten
Variabele standaard spouwbreedte 6, 8, 10, 12, 14, 15, 16 mm. Er is geen verschil in prijs bij verschillende standaard spouwbreedtes. De U-waarde verandert dan uiteraard wel.

Tabel

Glasopbouw in mmPrijs per m2
4 - *4 x,xx
6 - *4 x,xx
6 - *6 x,xx

Afbeeldingen

Toelichting en condities


'Materiaalprijzen' is ingedeeld volgens het standaardbestek burger- en utiliteitsbouw (Stabu).


Algemene prijscondities

De richtprijzen in 'Materiaalprijzen' zijn gerelateerd aan bepaalde prijscondities. Deze condities kunnen afwijken van de prijscondities die voor u gelden. Dit kan een juiste prijsvorming in de weg staan. Daarom moet u de prijscondities steeds goed vergelijken met de voor u geldende condities.


Peildatum

Het prijsniveau van de gepubliceerde richtprijzen voor het inkopen van materialen is niet meer gebaseerd op een vaste peildatum. Prijswijzigingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt en kenbaar gemaakt op deze site, kortom ze zijn te allen tijde actueel.


Algemene condities richtprijzen materialen

Voor zover er geen kwantumprijzen in de tabellen zijn vermeld, zijn de richtprijzen voor materialen gebaseerd op redelijke hoeveelheden, respectievelijk volle vrachten, jaarcontracten en seriematigheid.

Indien niet anders vermeld, gelden de prijzen netto, franco werk.

De richtprijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Miriam Derksen de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.