Wanneer moet ik inloggen?

Het antwoord:

De kostengegevens van tabellen zijn -indien u bent uitgelogd- niet zichtbaar.

Als u een abonnement of een proefabonnement heeft, dient u eerst in te loggen om toegang te krijgen tot de kostengegevens en de eventueel daarbij behorende tools.

1. Ga naar de pagina www.bouwkosten.nl/login toe.

2. Klik op de blauwe inlogknop.

3. Log in met uw inloggegevens zoals u die ontvangen heeft.

4. Volg de instructies op de website.

Indien u uw inloggegevens niet meer heeft, neem dan contact op met klantenservice.

Bent u uw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe aan via www.bouwkosten.nl/wachtwoord-vergeten

Indien u een proefabonnement hebt, zijn de tool Onwerkbaar weer en de Energietool niet toegankelijk.