Vervangen roltrap

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
De roltrap bestaat uit frame met toebehoren, aandrijving, besturing en overige onderdelen. De treden zijn opgebouwd uit een aluminiumconstructie en de balustrade  bestaat uit glas. Bij de opvoerhoogte is uitgegaan van een standaard winkeletagehoogte van 4.000 mm. De snelheid van de treden bedraagt 0,45 m/s.

Het frame is een frameconstructie met koppen, geleidingsprofielen/-banen, olieopvangbakken/goten, omkeer- en machineruimte en spaninrichting.
De aluminium treden of paletten bestaan uit profilering, rollen, kamplaten en aandrijfkettingen.
De aandrijving bevat aandrijfmotor en tandwielkast en de revisie daarvan, reminrichting, aandrijfkettingen, planetair tandwielstelsel en diverse bevestigingsonderdelen.
De besturing omvat de besturing van de roltrap, regeling/softstarter, bedieningselementen zoals mat en optische leeseenheid (radar), signaleringselementen, beveiligingscomponenten en diverse onderdelen.
De balustraden(staal/glas), leuningband, wiel en rollenbogen, sokkels (beplating/verlichting), sokkelborstels en inloopbeveiliging vormen de overige onderdelen van de roltrap.

Uitgangspunten
Bij de besturing/regelingsignalering is uitgegaan van een automatisch start- en stopsysteem.

Tabel

Breedte in mmKosten per roltrap
600 x,xx
800 x,xx
1.000 x,xx

Exclusief

  • bouwkundige en electrische voorzieningen voor een aansluitpunt.

Afbeeldingen

Toelichting

Er zijn geen toelichtingen.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Ewald van Gameren de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.