Vervangen gipsvanger

Download deze kostentabel

Klik op een bestand hieronder om te downloaden.


Omschrijving

Omschrijving
Het vervangen van een gipsvanger aan de wand in renovatiesituatie.
De gipsbak dient om gipsverbanden klaar te maken voor gebruik en dient ook om het gipsverband te verzadigen. Ook wordt de gipsbak gebruikt om instrumenten, die met gips in aanraking zijn gekomen, te reinigen. De gipsbak bestaat uit een bovenbak en een onderbak (gipsopvangbak).
De gipsresten die in de bovenbak zijn achtergebleven mogen niet in de binnenriolering terecht komen. Het uit de gipsbak wegstromende water wordt daarom opgevangen in de onderbak. Deze heeft een afvoerplug in de wand en een gesloten afvoerplug in de bodem. Het gips kan makkelijk worden verwijderd met de hand omdat de onderbak goed bereikbaar is. De afvoerplug in de bodem mag alleen worden geopend om de bak schoon te spoelen met schoon water. Dus dan mogen er geen gipsresten meer in de bak aanwezig zijn.
Boven de gipsbak wordt een gootsteenmengkraan geplaatst.

Tabel

MateriaalKosten per stuk
RVS x,xx
Kunststof x,xx

Inclusief

  • afvoercombinatie.

Exclusief

  • kosten hak- en breekwerk.

Afbeeldingen

Toelichting

Er zijn geen toelichtingen.

Reageren

Heeft u vragen over deze kostentabel? Of suggesties voor verbetering? Dan horen wij dat graag! Vul uw vraag/opmerking hieronder in. Uw bericht wordt dan rechtstreeks verstuurd naar Ewald van Gameren de beheerder van deze tabel(len). Bedankt!


 Dit is een verplicht veld


 Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld

Verplicht Dit is een verplicht veld.