Hoe werkt deze site?

 

U kunt onbeperkt rondkijken in deze site met kosteninformatie, ook als u geen abonnement heeft. De gegevens worden gepresenteerd in de vorm van een tabel. Er wordt duidelijk aangegeven of er bijkomende kosten zijn en wat er wel of niet in de gepresenteerde kosten is opgenomen. Op elk bedrag in een tabel kunt u klikken om de onderbouwing van dat bedrag te zien. De daadwerkelijke bedragen zijn echter alleen zichtbaar als u een abonnement heeft en ingelogd bent.

 

 

Eenvoudig zoeken / navigeren

 

U kunt op twee manieren naar kostengegevens zoeken.

 

1. Zoeken via de hoofdnavigatie

Op de homepagina vindt u onder de kop MKB bedrijven de datasets voor bouwkundig of installatietechnisch werk, waarop u als ZZP'er of MKB'er een abonnement op kan nemen. Werkt u voor een groot bedrijf (zoals opdrachtgevers, adviseurs, grotere aannemers of installateurs), kies dan voor een van de uitgebreide datasets voor het calculeren, ramen, MJOB of kies voor een combinatie hiervan.
Door te klikken op een van de linken komt u in een overzicht met tabellen. Via dit overzicht kunt u met behulp van de codering links in het kader afdalen.

 

Zoekboom STABU 2

 

2. Snel en eenvoudig zoeken via de zoekbalk

Na het intikken van een zoekterm in de zoekbalk links bovenaan, wordt het totaal aan resultaten binnen de website getoond.

 

Hulp bij zoeken | Zoekvenster 2018

 

 

Werken met onze kostengegevens

 

U kunt op twee manieren met onze kostengegevens werken:

1. Online met een van onze tools (zie de pagina handleidingen voor meer informatie).

2. In de programma's van onze softwarepartners.

 

 

Uw mening geven over een kostentabel

 

De redactie stelt uw mening zeer op prijs. Deze kunt u via de e-mail van de redactie doorgeven.

 

 

Meer informatie?

 

Wilt meer informatieof heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.